Direktlänk till inlägg 26 februari 2011

Kontorsprodukter

Av Anders Bindefeldt - 26 februari 2011 02:19

Kontorsprodukter

Om du besitter rätt kontorsprodukter och förfogande till de bästa kontorsmaterialen så medverkar det till att ditt kontor blir slagkraftigare. Om du inte har många nödvändiga kontorsprodukter så är det dags att du gör en lista med lite ofrånkomliga produkter som du behöver köpa in.

Här kommer 10 tips som du kan följa för att få de kontorsprodukterna som du måste ha.

Pennor.
Blyertspennor går åt snabbt, vissa kommer på avägar och en del blir nedslitna. Pennor begagnas ständigt på ett kontor, och det blir grova följder om lagret av pennor tar slut. Så se ideligen till att ha ett lager med blyertspennor.

Kalendrar – En almenacka behövs för att man ska ihågkomma vitala datum. Självklart så finns det mobiler som man kan texta upp vitala sammanträffanden i, men det är ofta bättre att skriva ner i en kalender om när sammankomsten är. Alla i personalen behöver en kalender, dessa behöver inte köpas så ofta, det räcker med att köpa almenackor någon gång i månaden.

Klisterlappar – papperslappar med kliserter baksida är bra att ha som små minneslappar, på dessa skriver man ner saker som man ska komma ihåg för dagen, såsom att man borde ringa till somliga företag eller individer. Papperslappar är den fulländande kontorsprodukten för kanslisten som nästan alltid är nödvändigt för att komma ihåg somliga saker samtidigt, det är då idealiskt att anteckna ner det på en lapp och sedan hänga den någonvart där den märks.

Häftapparater – För att få samman en mängd pappir, det ser särskilt mer yrkesmässigt ut, men det är samtidigt ett väldigt bra sätt att ha koll på alla kontorets papper. Häftapparater brukas titt som tätt på ett kontor, och det krävs att man har ett par st så att det inte blir kö. De är inte så dyrbara så man har råd införskaffa en häftapparat till varje anlitad om man har ekonomin för det.

Brev – kuvert sänds ideligen från ett kontor till kunder eller företag. Man erfordrar massvis med brev, och man är i behov av brev i alla dimensioner. Kuvert kostar en del mer än ett papper så det är ingen stor utgift. Men ändå en så viktig kontorsprodukt.

Utskriftspapper – Det erfordras dagligen massvis med papper på ett kontor. Det som konsumerar flest papper är troligtvis kopiatorn, människor på kontoret skriver jämt ut papper och ibland kan det vara 10-tals sidor. Så att papper går åt snabbt är det inget oklart om. Se till att alltid ha tillgång till papper frånsett om du har kontoret i hemmet eller i en lokal. Gör stundligen nya bokningar och fyll upp ditt lager, det är väldigt mycket bättre att lagret blir större än att kontorsprodukterna tar slut på papper.

Kollegioblock – är en av många kontorsprodukter som många gånger glöms bort. Ett kollegioblock är väsentligt för att personer ska kunna skriva upp viktiga ting under ett sammanträffande.
Som man efter mötet kan komma ihåg och jobba med med efter träffen.

Dokumentförstörare – Behövs för att ha sönder relevanta handlingar, visst kan man riva och slita sönder handlingarna men det är extremt besvärligt i det långa loppet. En dokumentförstörare sparar dig mycket tid. Och gör att ingen får tag i viktiga affärsdokument som kan skada företaget om de kommer ut.

Självhäftande remsa – behövs för små företeelser som ändå är vitala. Tejp kommer till nytta oftare än vad man tror.



Omslag – datorer har i och för sig medverkat till att pappers lagring på ett kontor har reducerat i behov. Men behovet finns dock och det bästa tillvägagångsättet att förvara papper är i omslag det är proffsigt och ser strukturerat ut. Alla kan lätt hitta papprena som de letar efter.

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Anders Bindefeldt - 11 mars 2011 07:30

Ett kontor behöver utrustas olika beroende på hur stort kontoret är. Därtill spelar design in väldigt mycket på vad man överväger att införskaffa för kontorsprodukter till arbetsplatsen. I den här delen kan du läsa om hur man kan beställa kontorsprod...

Av Anders Bindefeldt - 7 mars 2011 14:15

Företag som säljer kontorsprodukterEtt av de brukligaste kontorsprodukterna: Bläckpenna, klisterlappar, mätpinnar, miniräknare och almenackor och de bevaras för det mesta i skrivbordslådan så de är nära till hands. Dem här kontorsprodukterna brukas n...

Av Anders Bindefeldt - 3 mars 2011 12:00

Några av de sedvanligaste kontorsprodukterna: Blyertspennor, klisterlappar, mätpinnar, räknare och almenackor och de bevaras som regel i skrivbordet så de är alltid nära till hands. Dessa kontorsprodukterna brukas nyttjas varje dag på arbetet.Handeln...

Av Anders Bindefeldt - 28 februari 2011 09:45

Om du innehar rätt kontorsprodukter och förfogande till de bästa kontorsmaterialen så medverkar det till att din kontorsplats blir slagkraftigare. Om du saknar många nödtvugna kontorsprodukter så kan det vara på tiden att du gör en lista med lite nöd...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards